Welkom

1 feb

Welkom op de site van Vizsla kennel van de Plaksewei.

Wij zijn een kleinschalige Vizsla kennel die af en toe een nestje fokt. Gezondheid, raszuiverheid en het juiste karakter staan voorop, waarbij ook de werkeigenschappen van de Vizsla bewaard dienen te blijven. De door ons gefokte honden kunnen zowel voor de voorjager alsmede als gezinshond voldoen. Vanzelfsprekend zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden.

Mijn naam is Gemmy Verlouw en sinds 2013 ben ik samen met mijn man Peter verliefd op het Vizsla ras. Onze eerste Vizsla (Floor) is als pup geïmporteerd vanuit Hongarije en met haar hebben we in 2015 ons eerste nestje gefokt. Gewoon omdat we dat leuk vinden. Vanuit dit nestje hebben we zelf 2 pups gehouden, Kira en Lara. Met deze eigen gefokte honden ben ik bezig om shows te lopen en Peter doet de jachttraining voor de SJP proeven en de jachtpraktijk met ze.

Veel plezier op onze site

Gemmy Verlouw